Schoonheidssalon Salon La Rose

Schoonheidssalon en Snelbruiner

Tarieven

Iedere behandeling bevat een huidanalyse en de behandeling wordt afgestemd op uw huidtype en wensen. Desgewenst krijgt u productadvies voor thuisgebruik. 


Prijslijst per 1 maart 2020
  

Lava Shell Massage


Deze lichaamsbehandeling wordt afgeraden bij de volgende contra-indicaties: hartafwijkingen, trombose, gezwellen, koorts, diabetes mellitus, direct na een operatie en beperkingen bij zwangerschap.

Deelbehandeling:

Collageen oogvliesmasker


Het Collageen oogvliesmasker werkt doeltreffend tegen rimpelvorming en is sterk vochtregulerend. De huid rondom de ogen wordt gehydrateerd en lijntjes worden zichtbaar verminderd. De huid voelt weer elastisch aan en krijgt een stralende teint. Aanbevolen bij een vochtarme, droge, gevoelige en rijpe huid.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10.00

Zowel contante betaling als pinnen mogelijk.

Het komt vanzelfsprekend weleens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Ik heb hier begrip voor, maar hoor dit graag wel zo snel mogelijk. U kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos uw afspraak annuleren of verzetten. Dit geeft mij de mogelijkheid iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen op de afspraak, ben ik genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen. 


Tip: voor ons huis is er een grote parkeerplaats waar een pinautomaat staat en let op uw parkeerschijf!

Donderdag t/m zaterdag parkeerzone max. 2,5 uur!