Schoonheidssalon Salon La Rose

Schoonheidssalon en Snelbruiner

Tarieven

Iedere behandeling bevat een huidanalyse en de behandeling wordt afgestemd op uw huidtype en wensen. Desgewenst krijgt u product advies voor thuis gebruik.

 

Prijslijst per 1 januari 2018 

 

       

Gezichtsbehandelingen

 


Jeugd schoonheidsbehandeling € 26.00 (60 minuten) Meiden van 13 t/m 17 jaar

Huidverzorgingsadvies, huidanalyse, voorreinigen, dieptereiniging, evt. onzuiverheden verwijderen, masker en afsluitend een dag of nacht crème.

- Deze behandeling is geschikt voor meiden die willen beginnen met huidverzorging en advies nodig hebben. Geschikt voor alle huidtypes.
 
 
Mini Behandeling € 36.00 (60 minuten)

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, één deelbehandeling in overleg (b.v. epileren of harsen), afsluitend een dag crème (en als er nog tijd over is, een vijf-minutenmasker).

- Deze behandeling is geschikt voor dames die in een korte(re) tijd een oppepper voor hun huid nodig hebben. Geschikt voor alle huidtypes.
 
 
Complete behandeling * € 49.50

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, hals en decolleté massage, masker, kompres en afsluitend een dag of nacht crème.

- Deze behandeling is geschikt voor dames die relaxed en optimaal een behandeling willen ondergaan. Geschikt voor alle huidtypes.Speciale gezichtsbehandelingen

 

 

Anti-aging gezichtsbehandeling * € 67.00
Voorreinigen van de huid, dieptereiniging (peeling of scrub), stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, caviar ampul opbrengen met de regentechniek en waaierkwasten, anti-aging massage van gezicht, hals en decolleté, shaker mask apple stem cells, kompres, linefiller, serum en afsluitend de 24-uurs crème van de Beauty Without Surgery serie van Dermaprime.
- Rimpels en lijntjes verzachten van deze zeer luxe, intensieve behandeling.
 
 
Collageen behandeling *  € 64.50
Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, hals en decolleté massage met collageen crème, collageen vlies masker doordrenkt met lotion, kompres, collageen ampul en afsluitend een dag of nacht crème
- Een behandeling die de vooral vochtarme huid weer hersteld en steviger en elastischer maakt.
       
   
Courtin behandeling *  € 59.50
Voorreiniging, rub-off peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampul Tea Tree Olie, Spa tea tree lift-off masker, kompres, ontspannende massage met Tea Tree 24-uurs crème.
- Deze behandeling is uitermate geschikt voor speciale huidtypes welke een gedehydrateerd uiterlijk vertonen. Werkt tevens liftend.
 
 
Couperose behandeling * € 59.50  
Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, hals en decolleté massage met collageen crème, couperose masker met lavendel lotion, kompres en afsluitend de couperose dag of nacht crème
- Deze behandeling is geschikt voor de gevoelige en/of couperose huid (rode adertjes) om deze rustiger en minder rood te krijgen.
 
 
Paraffine gezichtsbehandeling * € 59.50
Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, hals en decolleté massage met collageen crème, paraffine gezichtsmasker, kompres en afsluitend de dag of nacht crème.
- De droge huid wordt weer zacht en soepel van deze warme behandeling.
   
   
  Collageen oogvliesmasker €15,00 (prijs tijdens een gelaatsbehandeling €7,50)
  - Extra aandacht voor uw huid rondom de ogen, maakt uw huid zachter en vervaagt de lijntjes.
   
   
  Extra ampul bij een gelaatsbehandeling €5,00
  - Als uw huid iets extra's kan gebruiken, waardoor de behandeling nog intensiever wordt.
   
     

* Deze behandelingen duren ongeveer 105- 120 minuten

 

 

Deelbehandelingen

 

 

Epileren € 12.50 (bij de beh. € 10.00)

 

Verven wimpers € 12.50 (bij de beh. € 10.00)

 

Verven wenkbrauwen € 10.00 (bij de beh. € 8.00)

 

Verven wimpers & wenkbrauwen € 15.00 (bij de beh. € 12.50)

 

  Harsen bovenlip € 10.00 (bij de beh. € 8.00)

 

Harsen kin € 10.00 (bij de beh. € 8.00)
 
Harsen bovenlip & kin € 12.50 (bij de beh. € 10.00)


Lichaamsbehandelingen

 
  Harsen onderbenen € 23.50
 
  Harsen benen totaal € 34.50

 

  Harsen bikinilijn € 14.50

 

25% korting op deelbehandelingen voor meiden van 13 t/m 17 jaar
 
 
Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €10.00

Zowel contante betaling als pinnen mogelijk.

 

Het komt vanzelfsprekend weleens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Ik heb hier begrip voor, maar hoor dit graag wel zo snel mogelijk. U kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos uw afspraak annuleren of verzetten. Dit geeft mij de mogelijkheid iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen op de afspraak, ben ik genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.

 

Tip: Voor ons huis is er een grote parkeerplaats waar een pinautomaat staat en let op uw parkeerschijf!

Do. t/m za. parkeer zone max. 2,5 uur!