Schoonheidssalon Salon La Rose

Schoonheidssalon en Snelbruiner

Tarieven

Iedere behandeling bevat een huidanalyse en de behandeling wordt afgestemd op uw huidtype en wensen. Desgewenst krijgt u productadvies voor thuisgebruik. 
 

Prijslijst per 1 januari 2019

 

 

Gezichtsbehandelingen

 

Jeugd schoonheidsbehandeling € 25.00 (60 minuten) Meiden van 13 t/m 17 jaar

Huidverzorgingsadvies, huidanalyse, voorreinigen, dieptereiniging, evt. onzuiverheden verwijderen, masker en afsluitend een dag of nacht crème. 

- Deze behandeling is geschikt voor meiden die willen beginnen met huidverzorging en advies nodig hebben. Geschikt voor alle huidtypes.

Mini gezichtsbehandeling € 36.50 (60 minuten)

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, één deelbehandeling in overleg (b.v. epileren of harsen), 5 minuten masker en afsluitend een dag of nacht crème.

- Deze behandeling is geschikt voor dames die in een korte(re) tijd een oppepper voor hun huid nodig hebben. Geschikt voor alle huidtypes.

Complete basis gezichtsbehandeling * € 50.00

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, hals en decolleté massage, masker, kompres en afsluitend een dag of nacht crème.

- Deze behandeling is geschikt voor dames die relaxed en optimaal een behandeling willen ondergaan. Geschikt voor alle huidtypes. 

 

Speciale gezichtsbehandelingen

 

Anti-aging gezichtsbehandeling * € 67.50

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging (peeling of scrub), stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, caviar ampul opbrengen met de regentechniek met waaierkwasten, anti-aging massage van gezicht, hals en decolleté, shaker mask apple stem cells, kompres, linefiller, serum en afsluitend de 24-uurs crème van de Beauty Without Surgery serie van Dermaprime. 

- Rimpels en lijntjes verzachten van deze zeer luxe, intensieve behandeling.

Collageen gezichtsbehandeling * € 67.50 

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, collageen ampul, gezicht, hals en decolleté massage met collageen crème, collageen vliesmasker doordrenkt met lotion, kompres, afsluitend een collageen serum en een dag of nacht crème. 

- Een behandeling die de vooral vochtarme huid weer herstelt en steviger en elastischer maakt.

Courtin gezichtsbehandeling * € 60.00

Voorreiniging, rub-off peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampul Tea Tree Olie, Spa Tea Tree lift-off masker, kompres, ontspannende massage met Tea Tree 24-uurs crème.

- Deze behandeling is uitermate geschikt voor speciale huidtypes welke een gedehydrateerd uiterlijk vertonen. Werkt tevens liftend. De ideale behandeling voor passieve acne, psoriasis en eczeem.

Couperose gezichtsbehandeling * € 60.00

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, hals en decolleté massage met collageen crème, couperose masker met au bain-marie verwarmde lavendel gel, kompres en afsluitend de couperose dag of nacht crème.

- Deze behandeling is geschikt voor de gevoelige en/of couperose huid (rode adertjes) om deze rustiger en minder rood te krijgen.

Mediterrane gezichtsbehandeling * € 65.00

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, hydraterende ampul, gezicht, hals en decolleté massage met collageen crème, olijvenmasker met au bain-marie verwarmde lavendel gel, kompres en afsluitend de Vitamine C dag of nacht crème. 

- Deze behandeling is geschikt voor de droge huid om deze te laten herstellen van een (tijdelijk) zware periode zoals een strenge winter, droge zomer, vermagering, zwangerschap, stress, etc. De behandeling herstelt de vocht-, vet- en zuurgraadbalans van de huid.

Paraffine gezichtsbehandeling * € 60.00

Voorreinigen van de huid, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, hals en decolleté massage met collageen crème, paraffine gezichtsmasker, kompres en afsluitend de dag of nacht crème.

- De droge huid wordt weer zacht en soepel van deze warme behandeling en de doorbloeding in uw gezicht wordt verbeterd.

Collageen oogvliesmasker € 15.00 (prijs tijdens een gezichtsbehandeling € 7.50)

- Extra aandacht voor de huid rondom uw ogen, maakt uw huid zacht en vervaagt de lijntjes.

Extra ampul bij een gezichtsbehandeling € 5.00

- Als uw huid iets extra's kan gebruiken, waardoor de behandeling nog intensiever wordt.

 

* Deze behandelingen duren ongeveer 105 - 120 minuten

 

Deelbehandelingen

 

Epileren € 12.50 (bij de beh. € 10.00)


Verven wimpers € 12.50 (bij de beh. € 10.00)


Verven wenkbrauwen € 10.00 (bij de beh. € 8.00)


Verven wimpers & wenkbrauwen € 15.00 (bij de beh. € 12.50)


Harsen bovenlip € 10.00 (bij de beh. € 8.00)


Harsen kin € 10.00 (bij de beh. € 8.00)


Harsen bovenlip & kip € 12.50 (bij de beh. €10.00)

 

25% korting op deelbehandelingen voor meiden van 13 t/m 17 jaar! 

 

Lichaamsbehandelingen

 

Harsen onderbenen € 23.50


Harsen benen totaal € 34.50


Harsen bikinilijn € 14.50

 

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10.00

 

Zowel contante betaling als pinnen mogelijk.

Het komt vanzelfsprekend weleens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Ik heb hier begrip voor, maar hoor dit graag wel zo snel mogelijk. U kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos uw afspraak annuleren of verzetten. Dit geeft mij de mogelijkheid iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen op de afspraak, ben ik genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen. 


Tip: voor ons huis is er een grote parkeerplaats waar een pinautomaat staat en let op uw parkeerschijf!

Donderdag t/m zaterdag parkeerzone max. 2,5 uur!